Yükleniyor
TANITIM VİDEOLARIMIZ

Deprem & Konut Sigortası

Deprem & Konut Sigortası

KONUT SiGORTASI

Konut paket sigortası, evinizi ve eşyalarınızı birçok riske karşı koruma altına alan, sigortalının kendini tam anlamıyla güvende hissetmesini sağlayan kişiye özel bir sigorta uygulamasıdır.

Yangın, yıldırım, infilak

Hırsızlık

Sel, su baskını

Fırtına, yer kayması

Kara-hava taşıtları çarpması

Elektrik hasarları

Mini onarım hizmeti

Kombi ve klima bakımı temizliği hizmetleri

İlave teminatlar ile evinizi güvence altına alabilirsiniz.

Neden Konut Sigortası Yaptırılmalıdır?

Evin içinde yaşanamaz hale geldiği ve içerisindeki eşyaların kullanılamaz bir halde deforme olduğu durumlarda;  taşınma, tamir veya enkaz kaldırma giderleri  bütçenizi sarsabilir. Evinizde oluşan hasar kısa zamanda giderilemediği takdirde kiracınız evden taşınmak zorunda kalabilir, siz kira gelirinden mahrum kalabilirsiniz.  Konut sigortanızın olması bunlara benzeyen olası risk durumlarında sizin en büyük yardımcınızdır.

Poliçeniz ile konutunuzda karşılaşabileceğiniz riskleri teminat altına alarak, birçok destek hizmete tek poliçe içerisinde sahip olabilirsiniz.

ZORUNLU DEPREM (DASK) SİGORTASI

Zorunlu deprem sigortasına ilişkin kanun hükmünde kararnamenin ikinci maddesi gereğince zorunlu tutulan ve evinizin deprem riskine karşı teminat altına alan bir sigorta türüdür.

Sigortalı binalarda doğrudan neden olacağı maddi zararlar (temeller, ana duvarlar,ortak duvarlar,taban ve tavan da meydana gelenler de dahil olmak üzere) DASK tarafından sigorta bedeline kadar teminat altına almaktadır.

Zorunlu Deprem Sigortası güvencesi, kamu ve tüzel kişiliği ile kar amacı gütmeyen Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından verilmektedir.

Neden Zorunlu Deprem Sigortası Yaptırılmalıdır?

Ülkemiz yüksek riskli deprem kuşaklarından birinde yer almaktadır. Depremin doğrudan neden olduğu maddi zararlar ile deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, dev dalga (tsunami) veya yer kaymasının kendinize ve sevdiklerinize verebileceği maddi zararların karşılanabilmesi için vakit kaybetmeden Zorunlu deprem sigortanızı yaptırmanızı öneriyoruz.

Zorunlu deprem sigortası; konutunuzu deprem riskine karşı sigortalar ve bu afete karşı her an hazırlıklı olmanızı sağlar.


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/ozseckin/public_html/hizmet-detay.php on line 108
Deprem & Konut Sigortası için;
Teklif Alın!